Spåtind Sport Hotel

Idyllisk plassert mellom Synnfjorden og Spåtind i Nordre Land i Oppland fylke ligger Spåtind Sport Hotel. Sommer som vinter; ønsker du en ferie i uforglemmelig norsk fjellnatur er dette stedet for deg. Hotellet har tilbud for deg enten om du skulle ønske en aktiv ferie eller noen dager med avslapning. Du kan dra med en vennegjeng og stå på ski i alpinbakken til sola går ned og dra på afterski i baren på hotellet etter en varm dusj. Alternativt kan du arrangere konferanser for unike opplevelser utendørs etter en lang dag i møterom, eller en bryllupsfeiring i vakre omgivelser.

Rom for ethvert behov

Hotellet har rom fra enkle dobbeltrom til bryllupssuite og leiligheter. Noen av dobbeltrommene har badekar, og hotellet låner ut babysenger ved behov. Du kan booke et todelt familierom med dør mellom. Disse har både køyeseng og dobbeltseng, og har plass til fem personer. Frokost er inkludert i prisen for alle rommene inne på hotellet, og én 2-retters middag for dobbeltrommene. Kontakt hotellet på forhånd hvis du reiser med kjæledyr, slik at de finner et egnet rom til deg. Bryllupssuiten har store vinduer med flott utsikt ut mot Synnfjorden, baderom med stort dusjrom og dobbeltservant, og en bryllupspakke for en koselig avslutning på en stor dag.

Hytter og leiligheter

Hotellets leiligheter og hytter er basert på selvhushold, og har ikke frokost inkludert i prisen. Leilighetene er flotte og moderne, med kjøkken med det du trenger av kjøkkenutstyr, og sofaseng for ekstra gjester. Leilighetene har sengeplass til opptil fire personer, og en barbenk med god sikt til Synnfjorden og Synnfjell. Både i leiligheter og hytter betales vasking separat. Hyttene rommer opptil 5, 8 eller 9 personer. Noen av dem ligger helt ved løypene slik at du kan ta på skiene rett utenfor døra, enten om du foretrekker bakken eller langrennsløypene. For ekstra hygge kan du booke luksushytten med fire soverom, peis og hems.

Konferanse- og bryllupslokale

Hotellet har tre saler som brukes til konferanser eller selskapeligheter. Dansesalen rommer opptil 120 personer mens Lille Kongressen tar imot opptil 60. Møterommet Høyesterett rommer 10 personer. Dagpakken for kurs, konferanser og møter inkluderer te, kaffe, frukt og lunsj. Skal du arrangere bryllup kan hotellet være behjelpelige med å skaffe musikk; DJ, storband eller underholdning som folkedans eller pianokonsert. De har også kontakt med en profesjonell fotograf, slik at du får en ting mindre å bekymre deg over før den store dagen. Hotellet kan også hjelpe deg med å booke turistbusser eller taxi, eller kanefart og veteranbil dersom du ønsker noe annerledes.

Fasiliteter for avslapning og moro

Etter en lang dag i bakken kan du nyte middag fra A la Carte eller buffet i restauranten etterfulgt av en drink i peisestuen ved Spåtind bar, eller vafler og kakao i hotellets Afterski bar ved resepsjonen når du kommer inn fra kulda. Skulle du mot all formodning finne ut at en dag utendørs ikke er nok, har hotellet et treningsstudio i kjelleren. Her nede finnes også et lekerom for barn med bordtennis og airhockey, og småleker og kinorom for mindre barn. For en rolig avslutning på dagen kan du finne biblioteket bak dansesalen med gode sitteplasser og biljardbord, eller utforske hotellets basseng, badstue og spa.

Proppfullt med aktiviteter

Området rundt Spåtind og Synnfjorden har et hav av muligheter for aktiviteter, både for sommer og vinter. Spåtind skisenter med skiutleie ligger rett ovenfor hotellet. Her finner du bakker for både barn og voksne, akepark, hopp og rails. Hotellet leier ut langrennsutstyr og spark, samt sykkel, kano, kajakk og båt om sommeren. Området er også fullt av turstier, til Spåtind, over Synnfjellet eller bare en kort tur til Skjervungfjellet. Ovenfor hotellet finner du tennisbanen og Svetteløypa, et utendørs trimrom for deg som vil se noe annet enn veggen på et treningsstudio. Du kan også ordne deg fiskekort og robåt og prøve fiskelykken på Synnfjorden.

Leave a Comment