Bryllup i nydelige Synnfjell

Spåtind Sport Hotel skaper en eventyrlig ramme rundt bryllupsdagen i naturskjønne omgivelser i vakre Synnfjell. De tilbyr alt et bryllup kan trenge: utsøkt mat og drikke, hyggelig vertskap, musikk etter eget ønske, transport, profesjonell fotograf, og ikke minst god atmosfære. De på Spåtind Sport Hotel har lang og stolt erfaring med planlegging og gjennomføring av bryllup. Hos dem er du i trygge hender både under planleggingen og gjennomføringen. Deres ansatte gjør sitt ytterste for at en av livets viktigste begivenheter blir perfekt. Hotellets unike lokalisering i Synnfjell danner et majestetisk bakteppe for den store dagen, sommer som vinter.

Hotell i særklasse

Spåtind Sport Hotel er et familiedrevet hotell med over 50 års erfaring. Hotellets beliggenhet, i hjertet av Synnfjell, har gjort hotellet til et attraktivt reisemål for skuespillere og andre celebre gjester opp gjennom årene. Den spennende og innholdsrike historien om hotellet er foreviget i boken «Eventyrlige Spåtind – Hotell i særklasse i 50 år». Dagens eiere, Maj Elin Storeide og Fredrik Lööf, har gjort en formidabel jobb med å restaurere og oppgradere hotellet, som i dag tilbyr en moderne og lun atmosfære. Deres pågangsmot og flittige innsats gjør at hotellet fremstår som en attraktiv destinasjon for turister, reisende, og ikke minst bryllupspar og deres gjester.

Våre lokaler

Med nydelig utsikt over Synnfjorden kan Spåtind Sport Hotel tilby en storslagen ramme rundt den store dagen. De tilbyr et romslig og egnet festlokale med store vinduer og flott utsikt over Synnfjorden til feiringen og bespisningen. Hotellet har også dansesal, bar, koselige hotellrom og suiter, aktiviteter og restaurant. I hotellets velværeavdeling kan brudeparet og gjestene nyte avslappende og forfriskende behandlinger, svømme i et oppvarmet svømmebasseng og ta badstue. Selve bryllupsnatten tilbringes i vår bryllupssuite. Med en myk og komfortabel dobbeltseng og flott utsikt over Synnfjorden fra rommets store vindusflater får brudeparet en romantisk avslutning på den store dagen.

Mat og drikke

Hos dem kan du nyte utsøkt mat og drikke under hele oppholdet. Hotellets kjøkkensjef tilrettelegger egen meny for bryllupet. Under planleggingen vil de sørge for at brudeparet får den menyen de ønsker. Erfarne og kunnskapsrike servitører følger opp bespisningen og feiringen som helhet. I dagene før og etter bryllupet tilbyr Spåtind Sport Hotel kontinental frokost, lunsj og middag. På Spåtind bar serveres aperitiff, klassiske drinker, øl, vin og kaffe avec. En hyggelig møteplass for bryllupets gjester til å bli bedre kjent. På selve bryllupsdagen sørger de for at gjestene slapper av og hygger seg mens brudeparet fotograferes.

Transport

Transporten er for mange en hyggelig og avslappende del av bryllupsfeiringen. Den følelsesladde vielsen er overstått, og feiringen står for tur. På Spåtind Sport Hotel kan du imponere bryllupsgjestene med tradisjonell og hyggelig kanefart til hotellet. Eller hva med å transporteres i en strøken og elegant veteranbil? I forbindelse med den store dagen kan de på Spåtind Sport Hotel hjelpe deg med transport til og fra hotellet. Dersom kanefart og klassiske biler ikke faller i smak kan de organisere transport med turistbuss, taxi eller andre og mer eksklusive biler. For gjester som kommer med egen bil tilbyr de god og trygg biloppstillingsplass.

En musikalsk feiring

I vår dansesal kan brudeparet avslutte middagen og fyre av startskuddet for festen med selveste bryllupsvalsen. Hvordan brudeparet ønsker å tonesette valsen og feiringen er opp til dere. De på Spåtind Sport Hotel er behjelpelig med å skaffe musikk, enten det er DJ, band eller storband som står på ønskelisten. De kan også tilby annen underholdning som folkedans, fiolin- og pianokonsert, dersom det er ønskelig. Under planlegging av dagen vil de diskutere feiringens musikalske innslag. Rammene rundt den store dagen er avgjørende for en minnerik feiring og hos dem kan du være sikker på at det praktiske er i trygge hender.

Leave a Comment